Het concert.

Eén onvergetelijke avond met ‘Belle Perez Live in Concert’ en u zal er nog lang van nagenieten!

Het concert zal plaats vinden op donderdag 28 april 2022. De deuren van de Kristus-Koningkerk openen om 19u45 en het concert vangt aan om 20u30. Om parkeerproblemen te vermijden is op tijd komen aangewezen. De presentatie van het concert zal verzorgd worden door Marc Fransen (ATV) De maximale capaciteit van de concertruimte (kerk) bedraagt 700 personen. Zowel voor als na het concert is er een mogelijkheid tot cateringarrangementen voor de sponsors: Als sponsor wil u uw gasten als koningen ontvangen. Vanuit onze ervaring hebben wij zelf een arrangement samengesteld met drank om uw klanten optimaal te kunnen verwennen. Catering vip-arrangement:
  • Voor het concert: Een welkomstdrank (19u45-20u15). Om 20u15 kan u zich met uw klanten begeven naar de zaal voor de aanvang van het concert om 20u30.
  • Na het concert kan u nog van onze dranken genieten van 22u30 tot 24u.
  • Na 24u kan u bij ons met uw klanten nog steeds terecht maar dient u de consumpties af te rekenen.
Het drankassortiment bestaat uit Cava, wijn, pils, frisdrank, water en versnaperingen. Het spreekt vanzelf dat wij in de mate van het mogelijke rekening houden met uw wensen.